Luxusní tvarohová bublanina s ovocem, po které nezbyde ani drobeček. Vyzkoušejte!
Ingredience
- 350g polohrubé mouky
 - 150g cukru krystal
 - 250g plnotučného tvarohu
 - 5ks vajec
 - 200ml oleje (nebo 200g změklého másla)
 - 100ml vlažného mléka
 - 1 vanilkový cukr
 - 1 kypřicí prášek do pečiva
 - špetka soli
 - 500g čerstvého nebo mraženého ovoce (rybíz, borůvky, jahody,…)
 
Postup
- V misce vyšlehejte bílky se špetkou soli do tuhého sněhu.
 - Postupně přidávejte cukr, žloutky, olej, mléko a vanilkový cukr.
 - Poté přidejte tvaroh a mouku smíchanou s kypřícím práškem do pečiva.
 - Vše řádně promíchejte aby vzniklo hladké a vláčné těsto.
 - Těsto nalijte na plech vyložený pečícím papírem, posypejte ovocem podle vašich chutí a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180°C po dobu 35 minut.
 - Hotovou bublaninu nechte vychladnout a poté nakrájenou podávejte třeba s lžící tvarohu a ovocem.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček