Okurková omáčka

Okurková omáčka
Příprava: 35 minut Počet porcí: 5
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

Jiška

  • 40 g mouky
  • 3 lžíce tuku nejlépe sádlo
  • 0,5 l vývaru
  • sůl
  • 2-4 kyselé okurky
  • 10 g cukru.

Postup receptu

  1. Nejdřív musíme udělat jišku a to tak, že rozpustíme tuk a pak pomalu přidáváme mouku, až se nám udělá taková hustá kaše a potom přidáváme též pomalu vývar a trochu soli
  2. Potom přidáme dle chuti nakrájenou na jemno okurku kyselou a dosladíme, jak kdo má rád

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.