Recepty na nejlepší omáčky na špagety! Na kečup a eidam si už ani nevzpomenete. Inspirujte se

Máte uvařené špagety – a co teď?

Kečup je plný konzervantů, eidamu chybí nápad..

Uvařte si jeden z těchto snadných receptů na omáčku na špagety, kterých se už nevzdáte!

Nejlepší víno ke špagetám

Mezi tři věci, které mohou ovlivnit párování vína, patří omáčka, koření a přítomnost masa.

Protože se většina druhů těstovin vyrábí s kyselou rajčatovou omáčkou, musíte je spárovat s kyselým červeným vínem, nejlépe Merlotem, Shirazem, Zinfandelem, Nebbiolo, nebo kyselým bílým vínem, jako je růže, Pinot Grigio , Ryzlink rýnský nebo Sauvignon Blanc.

Pokud vaše špagety obsahují maso, musíte je spárovat s vínem střední nebo plné chuti např. Chardonnay, Bílá Rioja, Rhonské bílé nebo Ryzlink.

Pokud jsou vaše špagety jednoduché a na sýrovém základě, jakékoli světlé bílé např. Chardonnay, Ryzlink nebo červené víno např. Pinot Noir, Lambrusco zvýší krémovost sýra.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.