Do tohoto receptu na znojemskou omáčku můžete místo vejce přidat maso z předešlého oběda, klidně i kuřecí, zkrátka co máte.
INGREDIENCE:
- 500 ml hovězího vývaru
 - 1 cibule
 - 3 kyselé okurky
 - 2 vejce
 - 30 g slaniny
 - hladká mouka
 - hořčice
 - sůl
 - pepř
 
POSTUP:
- Slaninu nakrájejte na kostičky a dejte osmažit na sucho.
 - Až pustí šťávu, přidejte na kostičky nakrájenou cibulku a smažte dozlatova.
 - Přidejte na kostičky nakrájené okurky i vejce, hořčici, podlijte vývarem a chvilku povařte.
 - Nakonec zahustěte moukou smíchanou s vlažnou vodou a duchuťte šťávou z okurek.
 - Podávejte s vejcem uvařeným na tvrdo, volským okem nebo masem.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček