Příprava: 20 minut
Vaření: 10 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
Náplň
- 100 g másla
- 1 tavený sýr
- 2 lžíce tatarky
- 200 g měkkého salámu
- 2-3 vařené vejce
- hořčice
- vařená mrkev
- vydlabané drobky z bagetek
Postup receptu
- Nejprve utřeme máslo, přidáme drobky z bagetek nebo z vek, tavený sýr, hořčici a tatarku, nakrájený salám, okurku, vejce vařené, vařenou vychladlou mrkev a všechny suroviny dobře promícháme a dle chuti osolíme
- Veku překrojíme nebo bagetku na půl a střed vydlabeme
- Naplníme ji připravenou směsí
- Obě půlky přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu
- Necháme vychladnout v lednici asi 2-3 hodiny před podáním a krájíme na 1,5 cm tlusté plátky je to výborné na pohoštění jako chuťovky