Pikantní flamendr z Plzeňského kraje

Pikantní flamendr z Plzeňského kraje
Příprava: 15 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 5
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 750 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • 30 g Solamylu
  • 80 g oleje
  • 250 g cibule
  • 50 g feferonek
  • 1 dl vývaru
  • 40 g kečupu
  • worcester
  • 100 g křenu

Postup receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a promícháme se Solamylem
  2. Maso opečeme na horkém oleji, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, krátce podusíme, než zesklovatí, přilijeme vývar, vložíme nakrájené feferonky, kečup, několik kapek worcesteru, vše krátce podusíme a dochutíme
  3. Při podávání posypeme strouhaným křenem
  4. Jako přílohu doporučuji smažené hranolky, chléb

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.