5 světových receptů na polévky z červené čočky. Jakou si zkusíte udělat?

Červená čočka patří mezi nejlépe stravitelné luštěniny.

Připravte z ní polévku – je rychlá, snadná, výživná a voní exotikou .

Inspirujte se v našem článku a poznejte tradiční recepty z celého světa.

Zkuste polévku z červené čočky se zázvorem nebo třeba se špetkou chilli.

Polévka z červené čočky se připravuje už tisíce let. Pochází ze západní a střední Asie a postupně nachází své místo v kuchyních celého světa. Je totiž rychlá, opravdu výživná a můžete do ní přidat vše, co máte rádi.

Zuzka Pitříková

Autor článku
Zuzka Pitříková

Je to už nějaký ten pátek, co jsem upekla svůj první koláč. Pak se k tomu přidalo pár vychytávek a hlavně skvělé recepty. Můj volný čas ráda trávím objevováním nových sladkých dezertů. Nejen, že je ráda peču, ale i ochutnávám a nakonec o nich píšu. Samozřejmě jsem hospodyňkou, která denně vaří a vymýšlí kompromisy pro svou rodinu. Objevte se mnou nejen sladké recepty a vydejte se do tajů naší online kuchařky.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Objevte podobné tipy

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.