Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely
Příprava: 10 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 2

Na tuto chutnou pomazánku potřebujete jen pár základních surovin a je neuvěřitelně snadná na přípravu. Skvěle doplní vaše obědy, večeře, předkrmy či pohoštění na večírky.

INGREDIENCE

  • 1/2 lžičky kmínu
  • 100 g filetu z uzené makrely (bez kůže)
  • 40 g creme fraiche
  • 40 g sýru cottage
  • 1 lžička křenové omáčky
  • 1 lžička nasekané pažitky
  • 1 lžička nasekaného kopru
  • šťáva a kůra z 1/2 citronu
  • sůl a pepř podle chuti

POSTUP

  • Kmín opékejte na suché pánvi 1–2 minuty, dokud se nerozvoní, a nechte vychladnout.
  • Vložte všechny ingredience do kuchyňského robotu a šlehejte, dokud nedosáhnete požadované konzistence.
  • Užijte si to!
Makrelový dip v mističce, ozdobený čerstvými bylinkami. Vedle je položený nůž.
www.larderlove.com

Avokádo má jemnou chuť a konzistenci, která je ideální pro přípravu salátů nebo pomazánek. A co takové recepty na avokádové smoothie? Jsou vynikající a nabité vitamíny. Vyzkoušejte je!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.