Červená řepa patří mezi oblíbenou zeleninu, ale stále má díky své specifické chuti i mnoho odpůrců.
Proto vám přinášíme 7 lahodných receptů na pomazánky z červené řepy, které jsou příjemnou variantou, jak řepě dát ještě šanci.
Vyzkoušejte dipy s kozím sýrem, majonézou či křenem.
Nebude chybět ani oblíbený růžový hummus.
Užijte si to!
Naše recepty
Na co použít vodu zbylou z vaření řepy
Nevylévejte vodu poté, co v ní řepu uvaříte. Tuto jasně růžovou vodu lze v kuchyni použít mnoha způsoby:
- jako základ pro rizoto,
- pokud v ní uvaříte těstoviny, můžete je použít pro krásně růžový těstovinový salát,
- na barvení vajec,
- uvařte v ní quionou,
- na přípravu řepné polévky (například Boršče),
- pro přípravu nanuků.
A jaká pomazánka vám chutnala nejvíce? Napište nám do komentářů!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček