Pokud si chcete dát s přípravou opravdu záležet, pak zvolte tento recept s trhaným hovězím. Dobře udělané hovězí maso potřebuje svůj čas, ale výsledek je luxusní. Po téhle mexické mňamce se budou sbíhat sliny každému.
Ingredience
- 4 tortilly
- 1/2 zelené papriky nakrájené na plátky
- 1/2 červené papriky nakrájené na plátky
- 500 g trhaného hovězího masa
- 1/2 cibule nakrájené na plátky
- 1 šálek nastrouhaného čedaru
- 1 PL olivového oleje
- sůl a pepř dle chuti
Postup
- Na pánvi rozehřejte olej. Přidejte cibuli a smažte ji přibližně minutu. Poté přidejte papriku a orestujte ji doměkka. Směs osolte a opepřete dle chuti.
- Přidejte trhané hovězí maso a povařte po dobu 3 až 4 minut, poté směs z pánve odstraňte.
- Na pánev položte tortillu a zahřívejte ji přibližně 30 sekund, poté ji otočte a přidejte čtvrt šálku čedaru.
- Na sýr navrstvěte směs hovězího masa s paprikou a cibulí.
- Tortillu přeložte na polovinu a zlehka ji smažte, dokud nebude z každé strany zlatohnědá a sýr se nerozpustí.

Máte doma falešnou hovězí svíčkovou? Prozradíme vám, jak připravit vlastnoruční trhané hovězí maso, kterým můžete quesadilly naplnit.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček