A zde máme druhou verzi, která se oproti předchozímu receptu liší přidáním cukru místo medu a postrádá zázvor.
INGREDIENCE:
- 1500 ml plodů rakytníku
- 1 l vody
- 10 g kyseliny citronové
- 500 g cukru
POSTUP:
- Rakytník si umyjeme, rozmixujeme, dáme do hrnce spolu s vodou a kyselinou citronovou.
- Necháme louhovat 12-24 hodin.
- Pak zcedíme a svaříme s cukrem jen do rozpuštění.
- Naléváme do vyvařených zavařovacích sklenic.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček