Ražniči z vepřového masa

Ražniči z vepřového masa
Příprava: 30 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 600-700 g masa z kýty
  • sůl
  • pepř
  • červená sušená paprika
  • 2 lžíce oleje.

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme přes vlákno na ploché kousky jako malé řízky
  2. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem
  3. Pečeme na rozpáleném roštu na každé straně asi 3 minuty
  4. Podáváme je s drobně pokrájenou cibulí a chlebem
  5. Nemáme- li rošt, můžeme je péci na mírně pomaštěné železné pánvi

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.