Perfektní ražniči na gril z mletého masa

Perfektní ražniči na gril z mletého masa
Příprava: 25 minut Vaření: 35 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg mletého vepřového masa
  • 1 cibule
  • 3 papriky
  • 4 rajčata
  • 8 malých cibulí
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce Solamylu
  • strouhanka
  • špetka chilli
  • pepř
  • sůl
  • 3 lžíce studené vody

Postup receptu

  1. Do mletého masa dáme vodu a promícháme
  2. Pak do něj přidáme jemně nakrájenou nebo nastrouhanou cibuli
  3. Vše dochutíme sójovou omáčkou, špetkou chilli koření, pepřem a solí
  4. K masu přidáme ještě 1 lžíci Solamylu a podle potřeby zahustíme strouhankou
  5. Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme na vhodně velké látky
  6. Navlhčenou rukou tvarujeme z masové směsi kouličky, které střídavě s nakrájenou zeleninou napichujeme na jehly nebo špejle
  7. Ražniči vložíme do tukem vymazaného pekáče a pečeme v troubě doměkka
  8. Můžeme i grilovat v domácím grilu
  9. Příloha: brambory, bramborová kaše, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.