4 recepty na polévky z hrachu, které zahřejí a zároveň zasytí

Jak se nejlépe zahřát na podzim a získat při tom spoustu vítaných živin?

Naše recepty na hráškovou polévku mohou být tou správnou odpovědí.

Hráškové krémy jsou velice oblíbené, nejen kvůli chuti, ale také kvůli jednoduché a rychlé přípravě.

Pokud patříte mezi fanoušky této zeleniny, pak si některý z našich receptů určitě zamilujete. 

Kterou z polévek vyzkoušíte jako první?

Líbily se vám naše recepty na hrachovou polévku?

Věříme, že některý z nich určitě vyzkoušíte.

Hrášek patří mezi jedny z nejdéle využívaných plodin Evropy, jedli jej už lidé v mladší době kamenné.

Je velice výživný, najdete v něm například vitamíny B, C nebo E a k tomu spoustu bílkovin a tělu prospěšných rostlinných cukrů.

No a čím jsme vás překvapili my?

Co třeba varianta s chilli a zázvorem. Nebo dáte raději na krémovou klasiku?

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.