Rebarbora je nejčastěji součástí sladkých pokrmů.
To ale neznamená, že ji nelze využít při přípravě slaných pokrmů.
Inspirujte se našimi recepty na rebarboru na slano.
Vyzkoušejte tyto pochoutky, uvidíte, že si je také zamilujte!
Naše recepty
Jak připravit rebarboru na slano?
Když se řekne rebarbora, většina lidí si představí sladké koláče, bublaniny, marmelády nebo kompoty. Přitom tato zelenina skvěle funguje i v slaných pokrmech. Její nakyslá chuť dodává jídlu zajímavý kontrast.
Rebarbora naslano se dá velmi snadno kombinovat s masem, rybami, sýry i luštěninami a skvěle doplňuje pikantní i kořeněné chutě.
Pokud přesto toužíte po klasickém moučníku, inspirujte se našimi recepty na rebarborový koláč.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček