Jednoduchá pochoutka z pečené řepy, promíchané ve směsi olivového oleje, vinného octa a česneku. Řepa v tomto receptu je krásně jemná, s příjemnou, lehce pikantní chutí. Vyzkoušejte ji sami!
Ingredience:
- 1 kg čerstvé řepy, ořezané
 - 4 lžíce olivového oleje
 - 2 lžíce červeného vinného octa
 - 3 stroužky česneku, nastrouhané
 - hrubá sůl a čerstvě mletý pepř, podle chuti
 
Postup
- Předehřejte troubu na 200 stupňů C.
 - Řepu jemně vydrhněte pod tekoucí vodou měkkým kartáčem, abyste odstranili všechny částečky nečistot.
 - Řepu zabalte do alobalu a pevně uzavřete.
 - Dejte na plech a pečte 1 hodinu nebo do měkka.
 - Vyjměte z trouby a nechte 15 minut vychladnout.
 - Oloupejte a nakrájejte na požadované kousky.
 - Ve velké míse smíchejte olej, ocet a česnek.
 - Dochuťte solí a pepřem.
 - Přidejte řepu a jemně promíchejte.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček