Ingredience
- 50 dkg růžičkové kapusty
- 25 dkg rýže
- 20 dkg žampionů (nebo jiných hub)
- 3 lžíce oleje
- 2 lžíce másla
- 1 cibule
- sůl
- strouhaný sýr.
Postup receptu
- Očištěnou růžičkovou kapustu podlijeme trochou osolené vody a podusíme ji doměkka
- Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou, spařenou a okapanou rýži, zalijeme 6 dl vody, osolíme a dusíme doměkka
- Na másle osmažíme očištěné a na plátky nakrájené žampiony
- Do měkké rýže přidáme žampiony a okapanou na menší kousky pokrájenou růžičkovou kapustu a nejlépe vidličkou lehce promícháme
- Na talíři sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem
Mrkněte, jak jsme ohodnotili pánve z titanu v naší recenzi.