Roláda z cukety plněná mletým hovězím masem

Roláda z cukety plněná mletým hovězím masem
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 8

Celý pokrm v jedné lahodné roládě? Přesně takový je tento recept na cuketovou roládu plněnou skvěle ochuceným mletým hovězím masem a čedarem.

Ingredience

  • 2 cukety
  • 8 vajec
  • sůl, pepř a muškátový oříšek podle chuti
  • 3 šálky strouhaného čedaru

Na náplň

  • 1 kg mletého hovězího masa
  • 1 cibule nakrájená na kostičky
  • 2 stroužky česneku, lisované
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžíce rozmarýnu
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce kečupu

Postup

  • Cukety nakrájejte na plátky, osolte a nechte 10 minut odležet.
  • Změklé plátky cukety položte na plech vyložený pečicím papírem.
  • Vejce, sůl, pepř a muškátový oříšek rozšlehejte ručním mixérem do krémova a směs nalijte na plátky cukety.
  • Přeneste plech do předehřáté trouby a pečte při 175 °C po dobu 15 minut.
  • Na pánvi na středním plameni rozehřejte trochu olivového oleje a opečte mleté ​​hovězí maso.
  • Přidejte cibuli, česnek, sůl, pepř, rozmarýn, rajčatový protlak a kečup a dobře promíchejte.
  • Náplň nechte 10 minut na mírném ohni za stálého míchání provařit.
  • Cuketový plát posypte nastrouhaným čedar a navrch přidejte náplň z mletého hovězího masa.
  • Pomocí pečícího papíru opatrně srolujte roládu, přeneste ji na plech vyložený pečícím papírem a pečte při 175°C dalších 15 minut.
  • Nechte si chutnat!
Roláda z cukety plněná skvěle ochuceným mletým hovězím masem a čedarem.
www.scrumdiddlyumptious.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.