Nejlepších recepty na tilápii na jednom místě. Vyzkoušejte je všechny!

Ryby bychom měli všichni zařadit do svého jídelníčku.

Jsou nejen zdravé, ale i chutné.

Tentokrát jsme si pro vás připravili recepty na tilápii 5x jinak.

Vyzkoušet tak můžete grilovanou, pečenou i smaženou úpravu.

Tak pojďme na to!

Máme pro vás také recepty na 7 nejlepších polévek z ryb! Jaká bude vaší nejoblíbenější?

4 tipy, jak připravit tu nejlepší tilápii

Tilápie nepatří mezi nejoblíbenější ryby. Není křehká a tučná jako losos, ani pevná a chutná jako tuňák. Někdo ji dokonce může označit jako nezajímavou. Přitom toho má tolik co nabídnout. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel a vykouzlíte z ní skvělou pochoutku.

  1. Filety z tilápie vždy nejprve vydatně osolte a opepřete mletým černým pepřem.
  2. Pro lepší texturu filety zaprašte trochou mouky, můžete přidat i koření jako je uzená paprika či sušené oregano.
  3. Doplňte rybu klínky citronu nebo limetky, odvážní mohou sáhnout i po pomeranči či grapefruitu.
  4. Čerstvé bylinky dodají tilápii čerstvost, novou chuť i rozměr. Zkusit můžete třeba bazalku, petrželku, koriandr, pažitku, čerstvé oregáno či estragon.

A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.