K výrobě této sardinkové pomazánky stačí jen pár ingrediencí. Může sloužit jako rychlá večeře nebo svačina.
Co budeme potřebovat
- 2 konzervy sardinek v tomatové omáčce
- 25 g másla
- 1 lžička feferonek se solí
- 1 cibule
- 1/2 kelímku pomazánkového másla
- 2 lžíce jemného kečupu
Postup
- Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
- Ryby v tomatové omáčce dáme i s omáčkou do misky a rozmačkáme.
- Společně s pomazánkovým a klasickým máslem vyšleháme.
- Nakonec vmícháme kečup a feferonky se solí.
- Pro pikantnost můžeme kečup nahradit ostrým nebo přidat trochu chilli.
- Dáme odležet a vychladit do lednice.
- Tomatovou rybí pomazánku podáváme nejlépe na čerstvém chlebu.
Všechny pomazánky se výborně kombinují s běžně dostupným pečivem ze světlé nebo celozrnné mouky – chleby, rohlíky, nebo i pečivem doma připraveným.

Topinky nemusí být jen smažené na oleji, ale můžete si je připravit i „nasucho.“ Stačí pečivo vložit do topinkovače. Pokud je zbožňujete a chtěli byste je připravovat o něco zdravěji, určitě vás zaujme velký test topinkovačů.

 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček