Velmi jednoduchá, ale lahodná poleva, kterou můžete použít na rozmanité druhy vánočního pečiva.
Ingredience:
- 60 g vysokoprocentní hořké čokolády
- 1/4 šálku másla
- 1/2 šálku moučkového cukru
- 4 PL mléka
Postup:
- Čokoládu nalámanou na menší kousky nejprve rozpusťte ve čtvrt šálku másla.
- Následně v misce smíchejte moučkový cukr, mléko a čokoládu a rozmíchejte dohladka.
- Cukroví ozdobte podle vašich představ.

Typickým cukrovím, které vyžaduje zdobení, jsou perníčky. Objevte rozmanité varianty polev na perníčky

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček