Rychlý segedínský guláš zapečený v troubě

Rychlý segedínský guláš zapečený v troubě
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500 g mletého vepřového masa
  • 1,5 brambor
  • 250 g sladkokyselého zelí
  • 1 paprika
  • 2 cibule
  • trocha sýra na posypání
  • pepř sůl
  • kmín drcený
  • olej
  • 2 stroužky česneku
  • 1 smetana

Postup receptu

  1. Nejprve uvaříme brambory na větší kostky
  2. Potom si nakrájíme cibulku a česnek na kostičky a osmahneme do růžova na pánvi s olejem
  3. Pak přidáme mleté maso, opepříme, okmínujeme, osolíme a trošku orestujeme
  4. Pak ještě dáme najemno papriku na kostičky a zelí a ještě podusíme chviličku
  5. Mezitím dáme do zapékací misky trošku oleje a brambory, navrch sypeme hotovou směs, kterou zalijeme smetanou, a nakonec posypeme nastrouhaným Eidamem a upečeme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.