Salát z rybího filé

Salát z rybího filé
Příprava: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg rybího filé
  • 2 mrkve
  • 1 menší celer
  • 1 petržel
  • 2 střední cibule
  • 1 menší plechovka sterilovaného hrášku
  • 1 malý kelímek bílého jogurtu
  • 15 dkg majonézy
  • sůl
  • citronová šťáva nebo ocet.

Postup receptu

  1. Částečně rozmražené rybí filé osolíme a opečeme na obou stranách na oleji tak, aby bylo filé měkké
  2. Očištěnou kořenovou zeleninu uvaříme v troše vody
  3. Filé i zeleninu necháme vychladnout
  4. V míse rozmícháme majonézu s jogurtem a přidáme na kostky nakrájené rybí filé zbavené případných kostí a na drobné kostičky nakrájenou uvařenou zeleninu a cibuli
  5. Současně přidáme i okapaný sterilovaný hrášek
  6. Vše promícháme a podle potřeby osolíme a dochutíme citronovou šťávou nebo octem
  7. Salát necháme v chladu proležet
  8. Příloha: bílé pečivo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.