Nejlepší skopová pečeně s česnekem

Nejlepší skopová pečeně s česnekem
Příprava: 5 minut Vaření: 65 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • Skopové maso z kýty nebo z plece
  • 1 lžíce sádla
  • 2 stroužky česneku
  • cibule
  • sůl

Postup receptu

  1. Maso odblaníme a potřeme po všech stranách česnekem a solí
  2. Na pekáčku rozehřejeme sádlo, přidáme na něj pokrájenou cibuli a maso na něm ze všech stran opečeme
  3. Podlijeme a dusíme pod poklicí, a jakmile částečně změkne, dopečeme jej bez poklice v troubě
  4. Vypečený lůj odebýráme, šťávu můžeme zaprášit moukou a povařit
  5. Hotové maso vložím do omáčky a jako přílohu používáme vařené brambory

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.