Skopový guláš

Skopový guláš
Příprava: 20 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 180 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 750 g skopové plece nebo kýty
  • 100 g slaniny
  • 2 lžíce nakrájené kořenové zeleniny
  • cibule
  • kousek kapusty
  • hrst zelených fazolí
  • pepř
  • majoránka
  • sůl
  • kmín
  • sladká paprika
  • česnek
  • 250 g brambor.

Postup receptu

  1. Slaninu pokrájíme na drobné kostečky, vyškvaříme, podusíme na ni nakrájenou zeleninu a cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso
  2. Osolíme a dusíme nejdříve ve vlastní šťávě a pak podlité
  3. Když je maso poloměkké, přidáme zeleninu a koření
  4. Přilijeme trochu vývyru nebo vody a dusíme, až je zelenina měkká
  5. Hotový guláš podáváme s bramborem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.