Skořicová příchuť vždy zahřeje!
INGREDIENCE:
- třetina vytvořeného univerzálního těsta
- špetka skořice
- čokoláda na vaření
POSTUP:
- Do již vytvořeného těsta přimícháme špetku skořice.
- Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme srdíčka.
- Ty pokládáme na pečicím papírem vyložený plech a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C.
- Sledujeme a jakmile nám začnou zlátnout (cca po 5 – 10 minutách), vytahujeme a necháme zchladnout.
- Pokud jsme velcí mlsouni, můžeme ve vodní lázni rozehřát čokoládu na vaření a srdíčka do ní namáčet.
- Na drobné dozdobení pak můžeme použít polevu z bílků.

Možná se vám budou hodit naše recenze vestavných trub. Inspirujte se naším testem!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček