INGREDIENCE
- 1 listové těsto
 - sůl
 - kmín
 - malá cibulka nakrájená nadrobno
 - bílé kysané zelí
 - vejce na potření
 
POSTUP
- Rozválíme těsto a rozprostřeme na plech.
 - Zelí přecedíme a podusíme na cibulce, osolíme a okořeníme.
 - Zelí rozprosřeme doprostřed těsta.
 - Nakonec závin opatrně zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem.
 - Pečeme při 220°C asi 20-25 minut do růžova.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček