Oblíbený dietní hřích aneb recepty osmahnuté brambory jako příloha 6x jinak!

Brambory jako přílohu můžeme podávat v nejrůznějších úpravách a to od prostých vařených brambor, bramborové kaše, pečených brambor až po různě ochucené saláty.

My pro vás tentokrát máme vynikající recepty na smažené brambory v 6 různých verzích.

Představíme vám nejen klasické hranolky, ale i luxusní krokety se slaninou a sýrem nebo smaženou bramborovou kaši.

Nechte si chutnat!

Inspirujte se našimi skvělými recepty na kaši z brambor tak, jak ji neznáte. Vyzkoušejte je všechny!

Při přípravě smažených bramborových příloh je třeba dbát na kvalitu surovin a to nejen brambor, ale především i oleje.

Vždy bychom měli sáhnout po velmi kvalitním oleji na smažení a nezůstat pouze u klasiky v podobě řepkového oleje.

Můžeme použít i olej kokosový nebo olej rýžový, který má má jeden z nejvyšších kouřových bodů mezi oleji dostupnými na českém trhu.

A jaká smažená bramborová příloha je ta vaše NEJ? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.