Zkuste do svých bramboráčků přidat kromě uzeného masa také jarní cibulku, která jim dodá zase o něco lepší chuť!
Co budete potřebovat
- 750 g brambor
 - 100 g uzeného masa
 - 100 g hladké mouky
 - 1 vejce
 - jarní cibulka
 - 1 lžíce majoránky
 - 200 ml mléka
 - 1 stroužek česneku
 - špetka soli
 - mletý pepř
 - vepřové sádlo nebo olej na smažení
 
Postup
- Brambory omyjte, oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle.
 - Nechte je stát asi 3 minuty, aby pustili šťávu, tu slijte.
 - Potom je zalijte horkým mlékem a přidejte ostatní ingredience kromě tuku a dobře promíchejte.
 - Větší pánev rozehřejte a dejte na ni lžíci sádla nebo oleje.
 - Jakmile se tuk rozehřeje, naberte těsto menší naběračkou a rozetřete na placku silnou asi půl centimetru.
 - Smažte při nižší teplotě, aby se placky dobře propekly.
 - Jakmile spodní strana zezlatne, obraťte a smažte z druhé strany.
 - Dobrou chuť!
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček