Vynikající smažené syrečky jinak, než znáte

Vynikající smažené syrečky jinak, než znáte
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 2 balíčky syrečků
  • 50 g slaniny
  • troška mleté papriky na obalení
  • špetku chilli
  • 80 g salámu vysočina
  • 1 svazek pažitky
  • 2 vejce
  • trocha bílého vína
  • trocha hl. mouky
  • strouhanka na obalování
  • olej na smažení
  • ostrý kečup
  • majonéza nebo tatarka
  • zeleninu na oblohu

Postup receptu

  1. Každý syreček podélně rozkrojíme, vložíme slaninu, přiklopíme druhou půlkou syrečku a obalíme v mleté paprice smíchané s chilli kořením
  2. Do dalších dáváme místo slaniny vysočinu a stejným způsobem obalíme
  3. Vidličkou rozšleháme vejce s bílým vínem a moukou na hladké těsto
  4. Připravené syrečky v něm namáčíme, a pak obalujeme ve strouhance
  5. Na pánvi rozpálíme tuk (docela dost velké množství) a osmažíme syrečky do zlatova
  6. Jako přílohu podáváme brambory na několik způsobů

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.