Smažený hermelín v troubě

Smažený hermelín v troubě
Příprava: 10 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 2

Tento recept na smažený sýr je skvělou odlehčenou variantou ke staré dobré klasice.

Co budeme potřebovat

  • 2 Camembert sýr
  • 20 g mouky
  • 100 g strouhanky
  • 1 vejce
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 4 lžíce brusinkového džemu
  • salát (k podávání)

Postup

  • Předehřejte troubu na 100°C.
  • Hermelín nejprve obalíme v mouce, poté ve vejci a nakonec ve strouhance.
  • Na pánvi rozehřejte olej. Hermelín opečte ze všech stran dozlatova.
  • Poté ho přendáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 100°C cca. 10–15 min.
  • Ihned podáváme s brusinkovým džemem a zeleným salátem.
V troubě pečený sýr s brusinkovou omáčkou.
Zdroj: cravingsjournal.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.