Příprava: 10 minut
Vaření: 30 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
Marináda:
- 4 lžíce tatarské omáčky
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce solamylu
- 1/2 dl piva
- 3 utřené stroužky česneku
- šťáva z poloviny citronu
- 1 lžička mleté sladké papriky
- špetka chilli koření (nebo pálivé papriky)
- 1 lžička drceného kmínu
- 1 lžička mletého pepře
- 1 lžička soli
Na obalení:
- polohrubá mouka
- grilovací koření
Postup receptu
- Porce kapra obalíme v kořeněné marinádě, zbytek nalijeme na kapra a necháme uležet (nejlépe přes noc)
- Pak porce obalíme v polohrubé mouce smíchané s grilovacím kořením a usmažíme v horkém oleji