Příprava: 15 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 25 dkg rybího filé
- 10 dkg másla
- 1 cibule
- 1 lžíce sekané petrželky
- 10 dkg žampionů
- sůl
- mletý pepř
- 30 dkg špaget
- 10 dkg strouhaného sýra.
Postup receptu
- Filé omyjeme, osušíme a rozkrájíme na kousky
- Na pánvi na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, sekanou petrželku a na plátky nakrájené žampiony
- Do středu pánve přidáme osolené a opepřené kousky filé, opečeme je po obou stranách, podlijeme 3 lžícemi teplé vody, promícháme s houbami a cca 10 minut dusíme
- Hotovou směs dochutíme podle vlastní chuti solí, případně i kořením
- Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny, necháme je okapat a na talíři je přeléváme podušenou směsí ryb a hub a sypeme strouhaným sýrem