Ochutnejte dokonalé recepty na gulášek ze srnčího masa! V těchto receptech se vám maso rozplyne na jazyku

Ochutnejte ten nejlepší srnčí guláš! Tyto recepty by vám neměly uniknout!

Chutě jsou vyvážené, maso je křehké a rozplývá se v ústech.

Pochutnáte si s námi?

Tipy na nejlepší přílohy najdete na konci článku!

S čím servírovat srnčí maso?

Možností, co podávat k srnčímu, je mnoho. Některé oblíbené možnosti zahrnují bramborovou kaši, pečenou zeleninu, salát a chléb. Můžete být také kreativní a vyzkoušet něco nového. Můžete například spárovat zvěřinu s ovocem a zeleninou.

Pečená kořenová zelenina

Jednoduše omyjte a nakrájejte kořenovou zeleninu podle vašeho výběru (mrkev, pastinák a batáty), pokapejte ji trochou olivového oleje a oblíbeným kořením a pečte v předehřáté troubě do měkka.

Mrkvovo-zázvorové pyré

Pyré se také poměrně snadno připravuje – stačí mrkev a zázvor podusit ve vodě, dokud nezměknou, a poté je rozmixovat do hladka.

Chřest dušený s holandskou omáčkou

Navrch holandské omáčky přidejte špetku papriky.

Čerstvý salát se slaninou

K přípravě tohoto salátu budete potřebovat čerstvý salát, slaninu, šalotku, bílý vinný ocet, dijonskou hořčici a olivový olej. Do salátu můžete přidat i další ingredience, jako je rozdrobený modrý sýr nebo nakrájená jablka.

Glazovaná mrkev

Do směsi můžete přidat i další zeleninu, jako je pastinák nebo tuřín.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.