Příprava: 20 minut
Vaření: 45 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 65 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- mrkev
- petržel
- celer
- cibule
- slanina
- Masox
- koření
- voda na podlití
- víno
- zakysaná smetana
- brusinky
- mouka
- srnčí maso.
Postup receptu
- Na sádle osmahneme mrkev, petržel a celer-vše nastrouhané.
- Po chvíli přidáme nadrobno cibuli a slaninu na kostičky. Smažíme do zlatova, potom zaprášíme hladkou moukou.
- Přidáme maso, osolíme, přidáme kostku Masoxu, bobkový list, nové koření a celý pepř, podlijeme vodou a troškou bílého vína, pečeme v troubě, dle potřeby podléváme.
- Pak maso vyjmeme, omáčku rozmixujeme, povaříme a vmícháme pár lžic zakysané smetany a brusinky.