Svíčková ze srnčího masa

Svíčková ze srnčího masa
Příprava: 20 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 65 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • mrkev
  • petržel
  • celer
  • cibule
  • slanina
  • Masox
  • koření
  • voda na podlití
  • víno
  • zakysaná smetana
  • brusinky
  • mouka
  • srnčí maso.

Postup receptu

  1. Na sádle osmahneme mrkev, petržel a celer-vše nastrouhané.
  2. Po chvíli přidáme nadrobno cibuli a slaninu na kostičky. Smažíme do zlatova, potom zaprášíme hladkou moukou.
  3. Přidáme maso, osolíme, přidáme kostku Masoxu, bobkový list, nové koření a celý pepř, podlijeme vodou a troškou bílého vína, pečeme v troubě, dle potřeby podléváme.
  4. Pak maso vyjmeme, omáčku rozmixujeme, povaříme a vmícháme pár lžic zakysané smetany a brusinky.
Recepťáci :)

Autor článku
Recepťáci :)

Oba jsme fanoušci dobrého jídla a vaření nás baví. Na webu Receptia vás chceme inspirovat tradičními, ale i méně obvyklými recepty. Budeme rádi, když naše recepty vyzkoušíte a dáte nám vědět jak vám chutnalo. Dobrou chuť! :)

Líbil se vám tento recept? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.