Tato varianta je ideální pro milovníky krémovějších pomazánek – chcete-li hmotu tužší, vyměňte majonézu za máslo!
Ingredience
- 200 g sýru syrečkového typu – Olomoucké tvarůžky, Romadur, Limburger atd.
- 200 g tvarohového sýru typu žervé
- 1-2 lžíce majonézy
- 2 lžičky sušeného česneku
- 1 lžička sušené cibule
Postup
- Všechny ingredience vložíme do mixéru a mixujeme, dokud nevznikne jemná pomazánka.
- V uzavřené nádobě skladujeme v lednici. Vydržet by měla několik dní – ale ujišťujeme vás, že tak dlouho si ji šetřit nebudete!

Tvarůžky jsou skvělé také k nakládání! Zkuste náš recept na Nakládané olomoucké tvarůžky či jiné sýry.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček