Příprava: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 plátky tlačenky
- 1 červená nebo zelená paprika
- 2 střední cibule, nejlépe červené
- 4 lžíce kečupu
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- pepř
- 1–2 lžíce majonézy nebo tatarské omáčky
- trocha octa podle chuti
- 1 kávová lžička cukru
Postup receptu
- Do mísy dáme tlačenku nakrájenou na kostky, cibuli na půlměsíčky, papriku na jemné proužky
- Z kečupu, hořčice, majonézy, octa a cukru připravíme marinádu
- Promíchanou marinádu vmícháme k tlačence, podle potřeby osolíme a opepříme
- Necháme v lednici proležet, nejlépe do druhého dne