Vyzkoušejte tento neuvěřitelně jednoduchý recept z pomalého hrnce na trhané kuřecí, které můžete použít do různých wrapů, tacos nebo zapečených pokrmů.
Co budete potřebovat
- 4 velká kuřecí prsa
- 1 šálek kuřecího vývaru
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička cibulového prášku
Postup
- Položte kuřecí prsa na dno pomalého hrnce.
- Kuřecí prsa zalijte kuřecím vývarem a posypte kořením.
- Vařte při nízké teplotě 6–8 hodin nebo při vysoké teplotě 3–4 hodiny.
- Vyjměte kuře z hrnce a natrhejte ho dvěma vidličkami.
- Trhané kuřecí můžete použít hned do svých oblíbených receptů nebo ho nechte vychladnout, naporcujte ho do sáčků se zipem a zamrazte na až dva měsíce.

Na trhané maso se skvěle hodí pomalý hrnec. Pokud ho stále ještě nemáte doma, možná využijete naše recenze na hrnce na pomalé vaření!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček