Ingredience
- 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
- 10 dkg Lučiny
- 2 vařená vejce (nemusí být)
- 1-2 lžičky plnotučné hořčice
- asi půl svazku lahůdkové cibulky
- pažitka
- sůl
- pepř.
Postup receptu
- Tuňáka vyjmeme a necháme okapat
- Očištěnou lahůdkovou cibulku nakrájíme i s natí
- pažitku posekáme nadrobno
- Tuňáka smícháme s Lučinou a hořčicí, přidáme pokrájenou zeleninu, sůl, pepř a nadrobno nasekaná vařená vejce
- Promícháme a dochutíme

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček