Výborná šlehaná uherská pěna na pečivo

Výborná šlehaná uherská pěna na pečivo
Příprava: 15 minut Počet porcí: 8
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 8

Ingredience

  • 10 dkg změklého másla nebo pomazánkového másla
  • 10 dkg lučiny (nebo tučného tvarohu)
  • 15 dkg jemně umletého nebo nastrouhaného uherského salámu či poličanu
  • 5 sterilovaných okurek
  • 1 červená sterilovaná kapie bez nálevu

Postup receptu

  1. Máslo vyšleháme do pěny
  2. Pak zašleháme lučinu nebo tvaroh, přidáme umletý či nastrouhaný salám, dosolíme podle potřeby a vyšleháme do pěny
  3. Vmícháme najemno nakrájené okurky a nasekanou sterilovanou kapii
  4. Podáváme samostatně s jemným pečivem, nebo použijeme jako náplň na plnění slaných sušenek, slaných větrníčků nebo košíčků

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.