Kapustičky s uzenými kotletami

Kapustičky s uzenými kotletami
Příprava: 25 minut Vaření: 35 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg uzených kotlet ( 1 ks asi 15 dkg )
  • 50 dkg růžičkové kapusty
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 250 ml smetany
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup receptu

  1. Růžičkovou kapustu omyjeme a povaříme 5 min v osolené vodě
  2. Vývar ponecháme stranou
  3. Hladkou mouku opražíme na másle, přilijeme asi 1/4 l vývaru z kapustiček, smetanu a 2-3 minuty povaříme
  4. K omáčce přidáme kapustičky
  5. Kotlety z obou stran opečeme na oleji a podáváme se smetanovou omáčkou a kapustičkami

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.