Tato snadná a chutná pomazánka z vajec, majonézy, řapíkatého celeru a čerstvých bylinek vás nenechá chladnými. Připravte si ji klidně hned dnes!
INGREDIENCE
- 4 vejce natvrdo, oloupaná a nakrájená
 - 2 lžíce majonézy nebo alternativně řeckého jogurtu
 - 1 středně dlouhý řapík řapíkatého celeru, nakrájený nadrobno
 - 1 lžíce nadrobno nasekané pažitky, petrželky nebo kopru
 - 1 lžička čerstvé citronové šťávy
 - sůl a čerstvě mletý černý pepř
 
POSTUP
- V misce smíchejte vejce, majonézu, řapíkatý celer, bylinky a citronovou šťávu.
 - Dochuťte solí a pepřem.
 - Pomazánku je nejlepší sníst do 2 dnů od její přípravy.
 - Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici.
 

Vyzkoušejte i naše další recepty na budapešťskou pomazánku. Najdete u nás několik dalších zajímavých variant této populární chuťovky.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček