Vyzkoušejte tento řecký jogurt bez mléka, který je hustý, luxusně krémový a dokonale kyselý! Na jeho přípravu nepotřebujete nic speciálního a stačí vám pouhé 4 ingredience.
Ingredience
- 1 šálek syrových kešu ořechů (namočených přes noc ve vodě a scezených)
- 2 plechovky kokosového mléka
- ¼ šálku tapiokového škrobu
- 3 kapsle vysoce kvalitních probiotik
Postup
- Smíchejte okapané kešu ořechy, kokosové mléko a tapiokový škrob v mixéru.
- Mixujte do hedvábně hladké konzistence
- Směs přendejte do hrnce a přiveďte k varu.
- Sundejte z plotny a nechte vychladnout.
- Přidejte do skleněné misky (bez kovu!) a vmíchejte probiotikum pomocí dřevěného, plastového nebo skleněného nádobí.
- Mísu zakryjte tenkou tkaninou a zajistěte ji gumičkou.
- Nechte kvasit při pokojové teplotě přes noc nebo dokud nedosáhnete požadované kyselosti.

Pokud preferujete rostlinnou stravu, máme pro vás recepty na veganské cukroví, které si zamiluje celá vaše rodina!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček