Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 80 dkg vepřové panenky
- 4 lžíce oleje
- sůl
- pepř
- 2 mrkve
- 2 – 3 lžíce mouky
- 150 ml masového vývaru
- 1 lžíce mouky
Postup receptu
- Mrkev očistíme a škrabkou na brambory ji naloupeme na tenké plátky
- Maso omyjeme a nakrájíme na silnější plátky ( 2 cm )
- Osolíme, opepříme a obalíme v mouce
- Rozehřejeme olej v pekáčku a maso na něm z obou stran zprudka opečeme
- Přidáme naloupanou mrkev, orestujeme a podlijeme vývarem
- Podle potřeby doléváme masový vývar
- Když je maso hotové, zahustíme 1 lžící mouky a ještě krátce povaříme