Vepřové medailonky

Vepřové medailonky
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 80 dkg vepřové panenky
  • 4 lžíce oleje
  • sůl
  • pepř
  • 2 mrkve
  • 2 – 3 lžíce mouky
  • 150 ml masového vývaru
  • 1 lžíce mouky

Postup receptu

  1. Mrkev očistíme a škrabkou na brambory ji naloupeme na tenké plátky
  2. Maso omyjeme a nakrájíme na silnější plátky ( 2 cm )
  3. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce
  4. Rozehřejeme olej v pekáčku a maso na něm z obou stran zprudka opečeme
  5. Přidáme naloupanou mrkev, orestujeme a podlijeme vývarem
  6. Podle potřeby doléváme masový vývar
  7. Když je maso hotové, zahustíme 1 lžící mouky a ještě krátce povaříme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.