Pečené vepřové maso na česneku

Pečené vepřové maso na česneku
Příprava: 30 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 700 g kotletek
  • 5 stroužku česneku
  • sůl
  • kmín
  • pepř.

Postup receptu

  1. Nakrájíme kotletky, naklepemeje a potřeme rozetřeným česnekem se solí, pokmínujeme a opepříme a zlijeme vodou nebo vývarem a nechááme dusit
  2. Až jsou poloměkké necháme bez pokličky dopéci v troubě
  3. Výborná je k tomu rýže a nebo noky a knedla

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.