Vynikající houby zapékané se zelím

Vynikající houby zapékané se zelím
Příprava: 60 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 26
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2 

Ingredience

  • 50 dkg čerstvých podušených hub (nebo 10 dkg sušených hub)
  • 1 kysané zelí (50 dkg)
  • 2,5 dl kysané smetany
  • 2 starší rohlíky
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Čerstvé houby nakrájené na tenké plátky předem podusíme
  2. Při dušení je trochu podlijeme a šťávu zcela nevydusíme
  3. Sušené houby namočíme, uvaříme a uvařené je nakrájíme na menší kousky
  4. Do překrájeného zelí přidáme houby i se šťávou z dušení nebo sušené houby i s vývarem z vaření, rohlíky nakrájené na kostičky a kysanou smetanu
  5. Zapékáme asi 30 minut v troubě
  6. Jako přílohu volíme opečené pečivo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.