Nejlepší recepty na konzervování pečeného masa. Dopřejte si tu skvělou chuť kdykoli vás jen napadne!

Víte, že si můžete ušetřit spoustu času přípravou oběda?

Výtečné pohoštění vytvoříte během chvilky, aniž byste stáli celé dopoledne v kuchyni.

Stačí, když si upečete větší množství masa, které posléze zavaříte.

Nemusíte si tak lámat hlavu, co zrovna vykouzlíte k obědu – jednoduše vytáhnete tuto pochoutku ze spíže a problém je vyřešen.

Vyzkoušejte naše luxusní recepty na zavařování pečeného masa, které si zamilujete!

Co byste měli vědět o nakládání pečeného masa?

Víte, že i u tohoto typu zavařování musíte dodržovat jistá pravidla, aby vám maso ve sklenicích vydrželo co nejdéle?

  • Maso nakládejte vždy do čistých a suchých sklenic – před každým zavařováním je důkladně sterilizujte.
  • Jistě jste zvyklí při pečení masa vkládat do pekáče spolu s ním i cibulku a jinou zeleninu – při zavařování se tomuto zvyku vyhněte, cibule je známá svým rychlo kvašením, tudíž by v zavařené sklenici nadělala pořádnou neplechu.
  • Zavařovací sklenice neplňte masem až po okraj, vždy nechte alespoň horní třetinu sklenice volnou.
  • Pro zavařování masa jsou speciálně určené víčka s červenou gumičkou.
  • Zavařování masa nepotřebuje žádný speciální nálev – stačí obyčejná převařená voda.
  • Pokud maso zavařujete do plechovek, pamatujte, že plechovky musí být zcela ve vodní lázni ponořené.
  • Sklenice neobracejte dnem vzhůru, aby tuk zůstal nahoře.

Přečtěte si také, jak nakládat syrové maso a to nejen na horší časy. Vyzkoušejte všechny naše tipy a rady!

A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.