Tradičními bylinkami v této pomazánce jsou petrželka, kopr a pažitka, ale klidně můžete přidat i další. Čím více bylinek, tím více aroma i chuti.
Ingredience:
- 60 g čerstvého droždí
- 1 cibule
- 4 vejce
- čerstvý kopr
- čerstvá petrželka
- čerstvá pažitka
- 1 PL olivového oleje
- sůl dle chuti
Postup:
- Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte zlehka na olivovém oleji.
- Přidejte rozdrobené droždí a míchejte, dokud se nerozpustí.
- Přidejte vejce a sůl.
- Několik minut povařte, podobně jako míchaná vajíčka.
- Odstavte a do pomazánky vmíchejte čerstvé nasekané bylinky, kopr, pažitku a petrželku.
- Pomazánku před podáváním vložte alespoň na 30 minut do ledničky.
Tuto lahodnou drožďovou pomazánku servírujte nejlépe na čerstvém chlebu.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček