Tradiční živáňská pečeně z několika druhů masa

Tradiční živáňská pečeně z několika druhů masa
Příprava: 20 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 65 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg kuřecích prsíček
  • 500 g vepřové panenky
  • 400 g hovězího zadního
  • 300 g slaniny
  • 3 cibule
  • troška hořčice na potření
  • 2 červené papriky
  • grilovací koření
  • sůl
  • pepř
  • alobal na zapečení

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na stejné díly a střídáme to
  2. Napřed kuřecí, pak kus vepřového, které jako jediné potřeme hořčicí, pak zase hovězí a mezi to ještě vměstnáme cibuli na kroužky, slaninu a vše osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením
  3. Vše musíme pečlivě zabalit a péct v troubě asi 45 minut, posledních 20 minutek rozbalíme a dopečeme
  4. U nás se to podává s opékanými brambory na měsíčky a posypané petrželkou ze zahrádečky

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.