Lokše, nepostradatelná součást slovenské kuchyně.
Umíte si je připravit sami?
A co takhle třeba na sladko s mákem a povidly nebo na slano s brynzou či pečenou husou.
Inspirujte se našimi recepty!
Naše recepty
Jaké brambory vlastně použít?
Nové brambory pojmou hodně vody, což má za následek lepkavé těsto. Vy pak přidáváte velké množství mouky a díky tomu jsou lokše příliš moučné.
Starší brambory obsahují méně vody a jsou proto vhodnější.
Napište nám, zda preferujete lokše slané či sladké. Budeme se těšit na vaši zpětnou vazbu!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček